Ciorbă de viţel (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de viţel (I)

Ciorbă de viţel (I)

Timp de preparare: 3 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg carne de vitel, 2-3 oase, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina de patrunjel, 1 ceapa, 1/2 buc. telina, o cescuta orez, 2 oua, zeama de lamaie, sare, 2,5 l apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala oasele, se sparg si se fierb 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit de mari si se introduce in zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in citeva clocote, se ridica spuma, apoi se adauga ceapa tocata marunt si zarzavatul curatat, spalat si taiat foarte subtire. Se lasa sa fiarba la foc domol 1/2 -1 ora, in vasul acoperit cu capac. Cind carnea este fiarta, se adauga si orezul, fiert separat si limpezit cu apa rece. Se drege ciorba cu ou si se adauga zeama de lamiie dizolvata in putina apa. Se potriveste dupa gust, adaugindu-se si restul de sare si acreala, daca mai este necesar.
Se serveste la masa cu verdeata tocata fin si cu saleuri de parmezan.
4.938 vizualizări
473 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
6. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.