Borş de miel (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de miel (III)

Borş de miel (III)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne miel, 2 l apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura orez, 1 lingurita leustean tocat, 1 ou, sare, smintina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, morcovul, telina, ceapa si patrunjelul taiat in patru. Se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind este gata carnea. Se scot bucatile de carne peste care se strecoara zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba pina cind orezul creste. Se adauga leusteanul tocat Se drege cu un ou sau cu citeva linguri de smintina.
2.946 vizualizări
527 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.