Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie

Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Capul si bucati de carne de miel, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, zeama de lamiie, 1 kg macris, frunze de patrunjel, 1/2 cana orez, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune carnea de miel la fiert in apa cu sare. Cind incepe sa dea primul clocot, se spumuieste si se adauga morcovii, patrunjelul si o ceapa mica taiate marunt. Cind sint aproape fierte, se adauga macrisul si orezul spalat. Se lasa sa fiarba, se gusta de acru, iar daca este nevoie se adauga zeama de lamiie si se pun frunze de patrunjel fin taiate. Se drege intr-un castron cu doua galbenusuri si doua linguri de smintina. Se poate face si fara macris, iar in acest caz se acreste cu bors sau tot cu zeama de lamiie. In loc de orez, se pot pune galuste, facute dintr-un ou cu putina faina, fierte in ciorba.
2.823 vizualizări
517 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
27. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.