Borş de peşte (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de peşte (II)

Borş de peşte (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-2 pesti (crap, morun), 1 l bors, 1 ceapa, patrunjel, piper, leustean.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: In bors se pune ceapa, patrunjelul si piperul si se lasa sa fiarba. Se spala si se curata bine pestele, se taie apoi in bucatele si se pune la fiert in borsul fierbinte unde se lasa numai un sfert de ora la fiert descoperit. Mai gustos iese daca se fierbe zarzavatul de supa cu putina apa; cind e patruns, se toarna borsul care a fiert separat cu o ceapa intreaga. Se pune pestele cind ciorba clocoteste si se lasa sa se patrunda bine. La sfirsit se adauga patrunjelul si leusteanul verde tocat.
Se poate servi cu hrean ras.
3.017 vizualizări
520 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.