Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre

Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui mic, 250 g ciuperci, 1,5 l apa, 1 buc. telina, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 1 lingurita faina, 50 g smintina, 1 galbenus, 1 dl ulei sau unt, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puiul curatat si spalat se pune la fiert intreg, in apa rece cu putina sare. Cind este gata se scoate, se detaseaza carnea de pe oase si se taie betisoare sau cubulete, nu prea mari. Zarzavaturile si o jumatate din cantitatea de ciuperci se curata, se spala, se taie marunt si se calesc in ulei sau unt, dupa care se pun in supa si se fierb. Dupa ce s-au inmuiat, se strecoara si se paseaza. Pireul obtinut se pune in supa si se da citeva clocote. Galbenusul, amestecat cu faina si cu smintina, se toarna peste supa, se potriveste de sare si se mai fierbe circa 20 minute. Ciupercile ramase se fierb taiate feliute.
Cind crema este gata, se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte.
4.736 vizualizări
652 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.