Tocăniţă de ficat de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Tocăniţă de ficat de pasăre

Tocăniţă de ficat de pasăre

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg de ficat de pasare, 1/2 ceapa uscata, 1 ardei gras, vegeta, boia de ardei, o lingura pasta de tomate, smintina, sare, piper, 100 ml ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie ceapa pestisori, la fel si ardeiul, se calesc in ulei, se adauga boia si pasta de tomate. Dupa ce s-a calit ceapa cu ardeiul, se aduga cca 1 1/2 lingura apa, se pune ficatul si se condimenteaza. La sfirsit, se adauga smantina amestecata cu o lingura de faina.
Se serveste cu mamaliguta si piure de cartofi..
23.320 vizualizări
843 tipăriri
14 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
30. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.