Sote de ficat cu măr copt - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Sote de ficat cu măr copt

Sote de ficat cu măr copt

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 300 g ficat de vită, 3-4 mere, 3 cepe, 75 g unt, 2 linguri făină, 1⁄2 l lapte, ulei, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ficatul se ţine în lapte rece cel puţin o oră. Se scurge apoi, se curăţă de pieliţe, se porţioneaza în felii de un deget grosime. Se dau prin făină şi se prăjesc în ulei, pe ambele părţi. Atenţie, ficatul se săreaza numai dupa ce s-a prăjit, altfel se întăreşte.
Cepele se curăţă, se taie peştişori şi se rumenesc în puţin unt. Merele se taie inele şi se dau la cuptor, într-o tavă unsă cu unt.
Se serveşte acoperit cu ceapa prăjită şi ornat cu rotocoale de măr copt.
2.385 vizualizări
466 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de gulii cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.