Ouă umplute cu ficat de gâscă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu ficat de gâscă

Ouă umplute cu ficat de gâscă

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 ouă, 100 g ficat de gâscă, unt proaspăt cât o nucă, 1 vârf de linguriţă sare, câteva frunze de salată verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie în două în lungime. Se scot gălbenuşurile, se trec prin sită şi se freacă cu ficatul de gâscă fiert. Se adaugă unt proaspăt cât o nucă, se potriveşte de sare.

Cu această compoziţie bine frecată se umplu jumătăţile de ou cu vârf şi se aşează în farfurie pe un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii.
3.690 vizualizări
605 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
23. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
30. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.