Ficat pane cu sote de mazăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Ficat pane cu sote de mazăre

Ficat pane cu sote de mazăre

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 kg ficat (porc, viţel sau vacă), 1 ou, 3-4 linguri făină, lapte sau apă minerală, sare, 1 ceapă roşie, boia.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se tranşează ficatul. Din făină, ou, lapte sau sifon, puţină sare, se face un aluat de plăcinte. Se introduc feliile de ficat şi se frig în ulei încins. Se serveşte cu sote de mazăre. Se căleşte în grăsimea rămasă o ceapă mică, se adaugă puţină boia, apoi se amestecă împreună cu mazărea fiartă.
4.992 vizualizări
525 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
24. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
27. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Vongole cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.