Ciuperci cu mazăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Ciuperci cu mazăre

Ciuperci cu mazăre

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g ciuperci, 450 g mazăre, 2 legături ceapă verde, 2 căţei de usturoi, 1 ardei iute mic, 50 g unt, 100 g parmezan, nucşoară, 1 legătură de mărar, sare, piper, smântână, ulei de măsline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa verde şi usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Ciupercile se spală, se curăţă de codiţe şi se lasă întregi. Codiţele se taie în felii mai subţiri şi se pun într-un castron.

Se topeşte untul într-o cratiţă, se adaugă ceapa, usturoiul, un vîrf de cuţit de pudră de nucşoară, codiţele de ciuperci tocate şi ardeiul iute curăţat de seminţe şi tăiat mărunt. Se călesc timp de 10 min., se adaugă mazărea spălată, sarea şi piperul.

Se toarnă o cană de apă, se lasă pe foc până când mazărea este aproape fiartă, se adaugă parmezan ras, mărar tocat şi se ia de pe foc.

Ciupercile se stropesc cu ulei de măsline şi se umplu cu amestecul de mazăre şi parmezan. Se aşează ciupercile într-o tavă, se introduc în cuptor şi se ţin timp de 15 min. la foc potrivit.

Se servesc fierbinţi, cu smântână şi mărar proaspăt tocat.
3.668 vizualizări
409 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
4. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
23. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.