Sufleu de pui cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Sufleu de pui cu ciuperci

Sufleu de pui cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru ciulama: 100 g ulei, 100 g faina, 1/2 l lapte, sare, 5 oua.
Pentru umplutura: 2 cepe, un piept de pui fiert, mai marisor, 300 g ciuperci fierte si bine stoarse, 2-3 oua, delikat, sare, piper, marar si patrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Uleiul se pune intr-o cratita si dupa ce s-a incins, se adauga faina putin cate putin amestecandu-se intruna la foc mic si imediat se adauga laptele caldut si un pic de sare. Se lasa pe foc pana ce compozitia arata ca o pasta omogena dupa care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit ciulamaua se adauga pe rand cele 5 galbenusuri, apoi albusurile batute spuma cu un pic de sare, amestecand intruna.
Pentru umplutura:
Ceapa se caleste dupa care se adauga pieptul de pui fiert si tocat marunt, ciupercile taiate mic si stoarse, delikatul, sarea dupa gust, piperul si verdeata. Dupa ce s-a racit se adauga cele 2-3 oua batute.
Se ia o cratita de 3 Kg si se tapeteaza cu faina. Se toarna jumatate din cantitatea de ciulama, apoi umputura peste care se toarna restul de ciulama.
Se da la cuptor la 180 grade C timp de 45 minute.
Se rastoarna pe un platou numai dupa ce s-a racit bine.
5.207 vizualizări
540 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.