Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ficat pane cu sote de mazăre

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1/2 kg ficat (porc, vițel sau vacă), 1 ou, 3-4 linguri făină, lapte sau apă minerală, sare, 1 ceapă roșie, boia.

Mod de preparare: Se tranșează ficatul. Din făină, ou, lapte sau sifon, puțină sare, se face un aluat de plăcinte. Se introduc feliile de ficat și se frig în ulei încins. Se servește cu sote de mazăre. Se călește în grăsimea rămasă o ceapă mică, se adaugă puțină boia, apoi se amestecă împreună cu mazărea fiartă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.