Pate imitat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Pate imitat

Pate imitat

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 2 cepe mijlocii, 1 lingură untură, 2 linguri pesmet, 50 g drojdie, 1 pahar lapte, 2 ouă răscoapte, un praf de enibahar, un praf de piper, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se toacă ceapa foarte mărunt şi se rumeneşte într-o cratiţă, cu o lingură de untură. Se adaugă pesmetul şi laptele în care s-a muiat drojdia, sare, piper şi un praf de enibahar. Se amestecă totul bine pe foc, până se îngroaşă. Se pregătesc dinainte ouăle fierte, răscoapte. Se curăţă, se scot gălbenuşurile, se zdrobesc cu furculiţa şi se amestecă cu compoziţia de mai sus.
Se aşează pateul pe farfurie, iar împrejur se pun albuşurile tocate mărunt.
1.822 vizualizări
397 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
8. Pate rapid de somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată de icre imitate (Salate > Salate cu peşte)
10. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi)
11. Gogoşi pripite (fără drojdie) (Dulciuri > Gogoşi)
12. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Găluşte dospite cu magiun de prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pateuri hamburgheze (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Pate de ficat cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Şuncă cu pate în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pastă de pate vegetal (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.