Pateuri cu carne (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pateuri cu carne (II)

Pateuri cu carne (II)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru aluat: 2 oua, un pachetel drojdie, 2 cani lapte (dulce,batut) sau sifon, 1 ceasca ulei, cimbru, 2 lingurite de zahar si faina cat cuprinde sa fie o coca buna.
Umplutura: 4 cepe mari, un morcov mare, 1 kg carne tocata de vita (sau carne slaba de vitel, curcan), vegeta, piper, condimente de pizza.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut. Se intinde foaie subtire si se taie patratele. Se calesc 4 cepe mari, un morcov mare, un kg de carne tocata de vita, se pune vegeta si condiment de pizza, piper. Se pune in fiecare patratel cate o lingurita de umplutura, se unesc marginile la jumatate (se face un plic) si se coc in tava unsa cu ulei. Sunt foarte bune cu bere, atat calde, cat si reci. Daca se pune condiment de pizza, se poate intinde foaie rotunda, se lasa la crescut in tava, se pune umplutura pe toata suprafata si se poate servi pizza cu ketchup.
2.972 vizualizări
462 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.