Şuncă cu pate în aspic - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Şuncă cu pate în aspic

Şuncă cu pate în aspic

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200-300 g sunca, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveti murati, ciuperci fierte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie sunca in felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subtire de pate de ficat, se face sul. Se pun feliile pe o farfurie una linga alta.
Se aseaza deasupra, dupa placere, felii de ou rascopt, de castraveti in otet sau de ciuperci fierte. Se imbraca totul cu putin aspic racorit.
1.874 vizualizări
369 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
9. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
19. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
21. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
25. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
28. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.