Pateuri cu carne (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pateuri cu carne (I)

Pateuri cu carne (I)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg faina, 1/2 kg untura (osinza) tocata prin masina de 2 ori, 1 pahar mic de apa calduta, drojdie si sare.
Pentru umplutura: 1/2 kg carne macra, 1 buc. ceapa, 2 oua, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se rumeneste pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Se adauga foarte putina apa si se lasa 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava, la cuptor, se coace o ceapa, potrivit de mare. Cind carnea s-a racorit bine se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, se adauga 2 oua crude, sare si piper dupa gust. Se taie din foaie patratele de marime potrivita care se umplu cu compozitia de carne, se string sub forma de trinughi sau dreptunghi, se preseaza marginile cu furculita si se pun intr-o tava unsa. Se dau la cuptor pina se rumenesc usor.
2.103 vizualizări
392 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.