Ciorbă cu perişoare din pate de soia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă cu perişoare din pate de soia

Ciorbă cu perişoare din pate de soia

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingură pate de soia, 2 linguri orez, 1 lingură nucă pisată, 1 ceapă mare, 2 legături pătrunjel, 1 ou, 1 lingură ulei, 1 morcov, 1 rădăcină pătrunjel, 2 cartofi, 1/2 ţelină.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Curăţaţi morcovul, rădăcina de pătrunjel, cartofii şi ţelina, tăiaţi-le după preferinţă şi puneţi-le la fiert într-o oală cu apă.

Amestecaţi orezul spălat cu pateul de soia, nuca pisată, ceapa călită, pătrunjelul tăiat mărunt şi la urmă oul bătut. Din această compoziţie, se formează cu lingura perişoare cărora li se dă drumul în supa din care s-au scos legumele. Se lasă supa pe foc 25 min., apoi se dă deoparte şi se presară verdeaţa tocată.

Când se serveşte, se pune o lingură de iaurt sau smântână în farfurie.
5.223 vizualizări
657 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.