Pate din carne de iepure în aspic - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pate din carne de iepure în aspic

Pate din carne de iepure în aspic

Timp de preparare: 4 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se folosesc pulpele din fata, ficatul, maruntaiele si carnea cazuta din abdomen la transare. Se fierbe sub presiune pana se dezoseaza. Se da de doua ori prin masina de tocat, se adauga trei-patru cepe calite, nu arse, o lingura de boia. Se bate la mixer cu 1-2 pachete de unt, coriandru si nucsoara. Cand este aproape gata, se toarna un paharel de coniac sau de whisky. Intr-o tava de cozonac se pune un deget de aspic si se monteaza pateul imbracat tot in aspic, pentru a evita oxidarea in contact cu aerul. Se tine cateva ore la frigider si se obtine o adevarata delicatesa.
3.898 vizualizări
490 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
18. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
20. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
29. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.