Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tartine cu margarină și sardele
Rețetă semi-vegetariană

Ingrediente: 250 g margarină, o cutie de sardele de circa 200 g, circa 20 g măsline, 2-3 castraveciori acri (circa 100-130 g), 3 lingurițe cu vîrf de muștar, un gogoșar roșu, sare.

Mod de preparare: Margarina păstrată într-un loc mai cald din bucătărie, timp de 2-3 ore, se freacă cu furculița pînă cînd devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apă caldă sau pe marginea sobei, fără să se topească). Măslinele se taie în bucățele mici chiar de pe sîmbure (înlăturînd coaja dacă se desprinde ușor). Gogoșarul se taie în cubulețe mici. Castraveții se taie în felii subțiri, pe lungime, feliile se suprapun și se taie în formă de chibrit, apoi pe lățime, în cubulețe (fără să se scurgă de zeamă). Cînd marginea este moale, se pun toate ingredientele menționate și 1/2 linguriță cu sare fină, amestecînd compoziția cu furculița pînă cînd se omogenizează ca o pastă, apoi se adaugă sare și muștar, dacă mai este nevoie. Cu pasta, se ung feliile de franzelă sau cornuri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.