Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Aperitiv din brânză de burduf
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1/2 kg brânză sau caș de oaie proaspăt, 50-100 ml bere, 100 ml smântână, 4-5 sardele, chimen, ceapă, sare.

Mod de preparare: Brânza se mărunțește cu furculița, cașul se trece prin mașina de tocat, se adaugă berea, smântâna, sardelele, o linguriță rasă de chimen măcinat și ceapă rasă; compoziția se amestecă bine și se sărează după gust. Compoziția se servește în aceeași zi, aranjată pe platou, ornată cu măsline și gogoșari.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.