Friptură de porc cu cireşe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de porc cu cireşe

Friptură de porc cu cireşe

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,2 kg pulpa de porc fara os, 500 g cirese, 50 g unt, 1 ceapa mare, 50 g unt, 200 ml vin rosu, 2-3 cuisoare, 1 varf de lingurita scortisoara, sare si piper dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea de porc, se presara cu sare, piper, scortisoara si cuisoare. Ceapa se curata, se spala, se taie inele subtiri si se aseaza in tava. Deasupra cepei se pune carnea, se unge cu unt si se coace in cuptorul preincalzit cel putin o ora, stropind cu vin si sosul din tava. Se spala ciresele, se inlatura samburii si se fierb 10 minute in 300 ml apa. Se scot ciresele din apa, se pun langa carnea din tava si se mai lasa in cuptor 10 minute.
3.297 vizualizări
584 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
24. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.