Muşchi de porc în aluat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Muşchi de porc în aluat

Muşchi de porc în aluat

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru aluat: 300 g faina, 150 g unt, 1/2 lingurita sare, 1 ceasca apa calda.
Pentru umplut: 200 g carne tocata de vita, 250 g ciuperci (de la congelator), 100 ml smantana, 1 galbenus, 1 lingura lapte, 2 linguri unt, 2 linguri ulei, piper, sare, 1 kg muschi de porc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Amesteci faina cu untul si apa calduta, pui si sarea si framanti pana obtii un aluat elastic, pe care-l lasi sa se odihneasca 30 de minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr-o tava cu ulei, sare si piper dupa gust, pentru 25 de minute. Scurgi bine ciupercile decongelate, le tai marunt, le calesti in unt cateva minute, apoi le amesteci cu carnea tocata si smantana. Potrivesti de sare si piper. Intinzi o foaie de aluat, pui compozitia cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans. Asezi apoi ruloul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si-l dai la cuptor pentru 30 de minute. Bati galbenusul cu laptele si intinzi amestecul peste rulou, cand este copt pe jumatate. Dupa ce s-a rumenit, lasi sa se raceasca, apoi tai ruloul felii si le asezi pe un platou.
6.411 vizualizări
765 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
16. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
18. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
25. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.