Pulpă de porc umplută - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de porc umplută

Pulpă de porc umplută

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 bucata de pulpa de porc fara os de circa 1-1-5,kg, 1/2 kg carne cruda tocata (sau mai mult, in functie de cata pulpa ai), 4-5 oua fierte tari, 2-3 morcovi, 4-5 gogosari murati, patrunjel, sare, piper, condimente.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Tai carnea in asa fel incat sa-ti iasa o "foaie" de carne de circa 1 cm grosime pe care o bati ca pentru gratar si o condimentezi cu sare, piper si alte condimente pentru carne. O lasi astfel pregatita la rece pana prepari umplutura.
Treci carnea cruda prin masina si o condimentezi, ouale le pui taiate cubulete sau date prin razatoare (poti sa le pui si intregi daca vrei), morcovul taiat cubulete sau fasii subtiri pe toata lungimea lui, gogosarii scursi de zeama taiati marunt sau fasii, patrunjelul tocat marunt. Amesteci toate ingredientele si compozitia rezultata o intinzi peste bucata de pulpa.
Rulezi carnea, o prinzi cu scobitori sau o legi pe toata lungimea ei cu ata de bumbac. O pui la prajit in ulei pana prinde o crusta si apoi o dai la cuptor in tava cu apa, ulei si condimente dupa gust. Coacerea dureaza o ora, timp in care nu uiti sa stropesti carnea cu sos din tava.
10.936 vizualizări
761 tipăriri
9 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
18. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
30. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.