Pulpă de miel cu ratatouille - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de miel cu ratatouille

Pulpă de miel cu ratatouille

Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 pulpă de miel (cca.1,2 kg), 2 căţei de usturoi, cîte 1/2 linguriţă cimbru uscat, busuioc, rozmarin si oregano, 250 g cartofi, 125 g ceapă, 1 ardei gras roşu, 1 ardei gras galben, 250 g dovlecei, 1 vînătă mică, 2 linguri ulei de măsline, 375 ml vin alb, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Curatati usturoiul si pisati-l. Spalati carnea, uscati-o pe un servet de bucatarie, sarati-o si piperati-o. Presarati usturoiul si verdeata peste carne, apoi frecati-o bine cu acestea, astfel incat sa se patrunda bine. Incingeti cuptorul la 220 ºC. Pregatiti legumele, apoi taiati-le marunt.
Asezati pulpa pe o tava unsa in prealabil cu grasime, apoi stropiti-o cu ulei. Lasati-o la cuptor cca. 15 minute si stingeti cu vinul alb. Reduceti temperatura la 200 ºC, fierbeti friptura mai departe 40 de minute si stropiti-o incontinuu cu sosul format.
Presarati legumele peste carne, condimentati cu sare si piper si mai fierbeti alte 45 de minute. Dupa aceea, deschideti usa cuptorului si lasati carnea asa inca 10 minute. La final, scoateti-o din cuptor si lasati-o sa se linisteasca 10 minute in folie de aluminiu. Condimentati legumele. Serviti 2 linguri de legume drept garnitura alaturi de friptura, iar restul pasati-l impreuna cu sosul de la friptura si turnati-l peste aceasta.
4.020 vizualizări
532 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ratatouille cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpă de căprioară la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
28. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.