Ratatouille cu dovleac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Ratatouille cu dovleac

Ratatouille cu dovleac

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g dovleac, 2 cepe (circa 100 g), 2 ardei grasi (circa 400 g), 4 rosii (circa 450 g), 3 linguri ulei, 1 lingura busuioc uscat, 1 lingura rozmarin, 1 lingura cimbru, 1 ardei iute uscat, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala dovleacul, se curata de coaja si seminte si se taie in felii subtiri sau spalturi. Ceapa se toaca marunt, iar ardeii grasi curatati de nervuri si seminte se taie in fasii scurte.
Se curata rosiile de pielita si se taie in bucatele. Se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga dovleacul, ardeii grasi, busuiocul, rozmarinul, cimbrul si ardeiul iute taiat marunt si se lasa toate sa se dunstuiasca circa 2 minute. Se gusta de sare si piper, se incorporeaza rosiile si se fierb incet, la foc mic, circa 10 minute. Ghiveciul (ratatouille) cu dovleac se serveste rece sau cald, fie cu taietei fierti, fie ca garnitura langa orice fel de friptura.
2.192 vizualizări
461 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
11. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
12. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Risotto cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
18. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
20. Prăjitură de dovleac cu glazură (Dulciuri > Prăjituri)
21. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci)
22. Supă de dovleac cu morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de dovleac cu curry (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Velouté de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Spirale crocante de dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Turte de dovleac (Dulciuri > Prăjituri)
29. Ravioli cu dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Mălai moldovenesc cu dovleac (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.