Velouté de dovleac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Velouté de dovleac

Velouté de dovleac

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O bucata de 1/2 kg de dovleac galben, 1 cartof de marime mijlocie, 1 ceapa mijlocie sau un praz marisor, 1 morcov, o legatura de patrunjel, sare, piper dupa gust, putin ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja, se taie in cuburi. Se curatza morcovul si cartoful si se taie in bucatzi. Ceapa sau prazul (partea alba) se taie subtire si se caleste usor in putin ulei, pana se inmoaie.
Se pun ingredientele in oala de supa, se adauga apa cat sa le acopere bine, patrunjelul legat manunchi, apoi sare si piper dupa gust. Se fierbe la foc domol pana se imoaie ingredientele.
Se ia de pe foc si se indeparteaza legatura de patrunjel. Se scot legumele cu ajutorul unei linguri cu gauri si se pun in food processor sau in blender, eventual cu putina zeama de la supa. Se proceseaza pana se obtine un piure. Se transfera continutul intr-o oala sau in castronul de supa si se adauga zeama de supa pana se obtine consistenta dorita.
Se serveste calda, cu smantana si crutoane.
2.027 vizualizări
481 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă ardelenească de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
10. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ratatouille cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Risotto cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
17. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
19. Prăjitură de dovleac cu glazură (Dulciuri > Prăjituri)
20. Budincă de dovleac cu nucă (Dulciuri > Budinci)
21. Supă de dovleac cu morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de dovleac cu curry (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Spirale crocante de dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Turte de dovleac (Dulciuri > Prăjituri)
26. Ravioli cu dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Mălai moldovenesc cu dovleac (Dulciuri > Prăjituri)
28. Farfalle cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Prăjitură cu dovleac şi morcovi (Dulciuri > Prăjituri)
30. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.