Farfalle cu dovleac şi şuncă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Farfalle cu dovleac şi şuncă

Farfalle cu dovleac şi şuncă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g farfalle, 250 g dovleac pentru placinta, 250 g sunca sau kaizer, 3 linguri cu seminte de dovleac prajite, o lingura cu seminte de susan, sare, piper, doua linguri cu ulei de masline, patrunjel, busuioc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pastele se fierb circa sapte minute in apa in care s-a adaugat un varf de cutit cu sare. Se pun apoi intr-o strecuratoare, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Sunca sau kaizerul se taie in cubulete si se prajeste intr-o tigaie fara ulei. Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.
Dovleacul se taie in cuburi si se fierbe in apa fierbinte in care s-a adaugat putina sare. Se scoate apoi din apa si se scurge.
Se pun pastele intr-un castron, se adauga sunca, cuburile si semintele de dovleac.
Se condimenteaza cu sare si piper, se presara semintele de susan si se toarna deasupra uleiul de masline.
Se servesc calde sau reci, presarate cu patrunjelul tocat.
In locul patrunjelului, putem folosi busuioc proaspat.
2.015 vizualizări
475 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
28. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.