Cotlete de miel cu tzatziki - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cotlete de miel cu tzatziki

Cotlete de miel cu tzatziki

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 600 g cartofi mici, 4 linguri ulei, sare, piper, 1/2 castravete, 250 g branza de vaci, 3 linguri iaurt, sare cu usturoi si iod, piper, 4 fire cimbru proaspat (sau 1/2 lingurita cimbru uscat), 8 cotlete de miel (circa 75 g fiecare), 1/4 ardei iute, suc de lamaie, cimbru proaspat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se decojesc cartofii, se spala si se taie jumatati sau sferturi, in functie de marime. Intr-o cratita se incing 2 linguri de ulei in care se prajesc cartofii aproximativ 20 minute, amestecandu-se din cand in cand, dupa care se sareaza si se pipereaza.
In acest timp se spala castravetele, se curata, se lasa cateva felii deoparte, pentru ornat, restul deconjindu-se si razandu-se pe razatoarea cu orificii mari.
Pentru tzatziki: branza de vaci se amesteca impreuna cu iaurtul, se sareaza, se pipereaza dupa gust si se incorporeaza castravetii rasi.
Se spala cimbrul, se sterge si se toaca. Se spala cotletele, se sterg cu un prosop de bucatarie si se cresteaza in mai multe locuri stratul de grasime. Ardeiul iute se spala, se taie si se curata de seminte.
Se incing intr-o tigaie 2 linguri de ulei in care se prajesc cotletele, circa 2 minute pe fiecare parte. Se condimenteaza cu sare, ardei iute, cimbru si suc de lamaie.
Se servesc impreuna cu tzatziki, cartofii si garnitura de castraveti, peste care se presara cimbru proaspat sau se pudreaza cu cimbru uscat si macinat.
2.751 vizualizări
466 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Gyros de pui cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
17. Cotlete prăjite în unt (Mâncăruri > Fripturi)
18. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cotlete de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.