Pulpă de miel cu fasole - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de miel cu fasole

Pulpă de miel cu fasole

Timp de preparare: 3 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O pulpa de miel fara piele sau grasime de 2,5 kg, 1 kg fasole (alba, tucara sau cel mai bine verde, dar nu pastai, ci acea varietate de fasole de culoare verde), 2 cepe, 5-6 rosii coapte, 4 catei de usturoi, 100 g unt, cimbru, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se lasa fasolea alba sau tucara peste noapte acoperita cu apa; cea verde doar o ora. Se strecoara si se pune intr-o oala la fiert, la foc mediu, acoperita cu apa rece. Se firebe cam una-doua ore, in functie de fasole. Se spumeaza la inceput si se sareaza la mijlocul fierberii. Se aprinde cuptorul la maximum. Se curata doi catei de usturoi si se taie in feliute cu care se impaneaza pulpa. Se unge pulpa cu ulei si se pune pe grila din cuptor cu partea bombata in jos. Se lasa cam 20 de minute la foc mare. Se reduce focul la temperatura medie si se varsa un pahar de apa in tava de sub grila. Se intoarce pulpa si se lasa inca 20-25 de minute. Cand pulpa este bine facuta (o andrea subtire de metal infipta pana la os iese cu varful cald) se stinge cuptorul, se mai intoarce o data pulpa si se lasa inca cel putin 10 minute. Pe timpul ultimei faze de coacere a pulpei se curata cepele si se taie solzisori. Se curata coaja de pe rosii si se taie cubulete ,se curata restul de usturoi si se taie feliute. Se topesc 50 g de unt si se caleste ceapa, se adauga usturoiul, o crenguta de cimbru, apoi rosile. Se lasa sa fiarba inabusit timp de 15 minute. Se adauga fasolea si se lasa pe foc moale pana cand trebuie servita. Doar atunci se adauga untul ramas si se lasa sa se topeasca amestecandu-se din cand in cand. Sucul scurs in tava de sub grila se varsa intr-o sosiera. Se taie pulpa, si sucul rezultat se adauga in sosiera. Se potriveste cu sare si piper. Cum mielul se raceste repede, trebuie prevazute farfurii calde.
3.870 vizualizări
784 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
3. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
20. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.