Tocăniţă de miel cu tăiţei - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tocăniţă de miel cu tăiţei

Tocăniţă de miel cu tăiţei

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 750 g carne de miel fara os (spata), 2 cepe, 3 linguri ulei, sare, piper, 1 lingura pulpa de rosii (din conserva), 1 cutie rosii decojite (400 g), 200 ml zeama concentrata de legume (Knorr + apa), 200 ml vin rosu, 1 crenguta rozmarin, 2 cuisoare, 1 foaie de dafin, 400 g taitei lati (din comert).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta cu un stergar si se prajeste - la foc iute - in uleiul incins. Se sareaza, se pipereaza si se adauga ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a prajit si ea circa 3 minute, se incorporeaza pulpa de rosii, se amesteca bine si se mai lasa putin sa se dunstuiasca.
Se toarna deasupra rosiile si zeama de legume, se adauga cuisoarele, foaia de dafin si rozmarinul, se acopera cratita cu un capac si se lasa tocanita sa fiarba incet, la foc mic, 45 de minute.
Se fierb taieteii al dente in apa cu sare si se servesc impreuna cu tocanita, dupa ce s-a mai gustat o data de sare si piper si s-au indepartat mirodeniile.
Eventual se presara si cascaval ras
3.187 vizualizări
438 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
14. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.