Pulpă de miel cu gutui - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de miel cu gutui

Pulpă de miel cu gutui

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg pulpă de miel, 2-3 gutui, 4 căţei de usturoi, 2 pahare vin alb, sare, piper, cimbru uscat, ulei, 2 ardei graşi roşii.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara o marinata din putin ulei, usturoi, cimbru, piper, sare. Toate se amesteca si se piseaza intr-un mojar. Carnea se taie bucati mari cat palma si groase de 1 cm. Cu marinata rezultata se ung bucatile de carne si se lasa sa se patrunda 2 ore.
Dupa aceea, gutuile se taie felii. In fiecare bucata de carne se pune o felie de gutuie, se ruleaza, se prinde cu cate o scobitoare. In capatul scobitorii se mai pune cate un cubulet de gutuie si o felie de ardei gras. Carnea astfel pregatita se aseaza intr-o tava inalta, cu putin ulei si un pahar de apa. Eventual se mai sareaza si se pipereaza. Tava se da la cuptor, pana cand carnea se rumeneste. Atunci se stropeste cu 2 pahare de vin alb si se mai da la cuptor 15 min.
Se serveste cu garnitura de orez.
3.053 vizualizări
490 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Gutui cu zahăr ars (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
18. Prăjitură cu gutui (Dulciuri > Prăjituri)
19. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Gulaş cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Semilune cu migdale şi peltea de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
22. Tort cu gutui (Dulciuri > Torturi)
23. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Gutui coapte (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.