Drob de miel (IV) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Drob de miel (IV)

Drob de miel (IV)

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Inima, ficatul si plaminii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 legaturi cu ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, 1 prapur, 1 felie piine, sare, piper, ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza prapurul in cratita, se intinde si pe peretii laterali pina sus, se toarna compozitia inauntru, se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor sa se coaca. Cind sint gata, se rastoarna din cratita pe o farfurie, apoi se rastoarna pe o alta farfurie astfel ca sa fie cu fata in sus, se prezinta intreg la masa, apoi se taie felii.
2.792 vizualizări
479 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
19. Drob cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Drob de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
29. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.