Drob cu ou - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Drob cu ou

Drob cu ou

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g măruntaie de miel şi porc (ficat, splină, plămîn), pătrunjel, ceapă, ceapă verde, piper, sare, 4-5 ouă, 3 ouă fierte, prapur sau foaie de plăcintă, pesmet alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Măruntaiele se fierb bine. Apoi se taie în bucăţi mărunte sau, pentru un aspect mai fin, se dau prin maşina de tocat.
Se taie pătrunjelul în bucăţi mici. Se căleşte puţină ceapă, peste care se toarnă măruntaiele, ceapa verde în bucăţi mici, pătrunjelul, piper, 4-5 ouă bătute în prealabil.
Se pune prapurul în apă călduţă pentru a se întinde.
Se unge o tavă de chec fierbinte şi se presară cu pesmet alb. În ea se întinde prapurul şi se pune compoziţia. Din loc în loc, se aşează la mijloc cîte un ou fiert. Marginile prapurului se reunesc deasupra.
6.347 vizualizări
594 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Macrou boulonnaise (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Egg drop soup (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
29. Işlere (Dulciuri > Prăjituri)
30. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.