Drob din pate şi ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Drob din pate şi ciuperci

Drob din pate şi ciuperci

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O cutie mare pate, o cutie ciuperci, 3 oua crude (si optional 3 oua fierte), 1 gogosar murat, o ceapa medie, 3 linguri de orez, 3 legaturi de marar, 5 linguri ulei, sare si piper dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe orezul si se strecoara, ceapa se caleste putin in ulei, mararul se toaca fin, ciupercile si gogosarul se taie si ele cit mai marunt. Se amesteca pateul cu cipercile, gogosarul, orezul, mararul cele 3 oua crude, sare si piper dupa gust. Se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina o tava mijlocie de chec, se pune compozitia in tava si daca doriti puteti sa infundati usor in compozitie cele 3 oua fierte si curatate de coaja. Se coace la foc potrivit 15-20 minute, pina cind face o crusta aurie.
Se serveste taiat felii de 1.5 cm grosime, cu gogosar murat sau cu mustar cu hrean si ornat cu frunze de patrunjel proaspat.
9.193 vizualizări
1.101 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
13. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
23. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.