Ţelină umplută cu carne (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Ţelină umplută cu carne (II)

Ţelină umplută cu carne (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 5

Ingrediente: 10 ţeline potrivite, 350 g carne, 4 cepe, 3 linguri verdeaţă tocată, 2 linguri orez, bulion sau pastă de roşii, 2 linguri ulei, 1 lingură făină, puţin lapte, 1 păhărel smântână, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ţelinele se curăţă de coajă, se spală şi se scobesc cu o linguriţă. Ceapa se toacă şi se înăbuşă în ulei; se adaugă carnea tăiată în bucăţele şi se înăbuşă sub capac. Se lasă să se răcească puţin, apoi se trec prin maşina de tocat. Se adaugă orezul spălat, verdeaţa fin tocată şi puţin bulion sau pastă de roşii, sare şi piper după gust şi se amestecă bine. Cu umplutura obţinută se umplu ţelinele, care se aşază într-o cratiţă. Se toarnă peste ele apă caldă şi se pun pe foc, să dea câteva clocote, apoi se adaugă bulion sau pastă de roşii. Se introduc în cuptorul încins şi se lasă să fiarbă până se înmoaie ţelina şi tocătura. Separat, se desface făina cu lapte rece, se toarnă în sos şi se mai lasă să fiarbă la foc mic.
Se servesc fierbinţi, cu smîntînă.
4.180 vizualizări
602 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.