Tocană picantă cu carne de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tocană picantă cu carne de porc

Tocană picantă cu carne de porc

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg carne de porc macră, 4 cepe mari, 100 g ciuperci, usturoi, verdeaţă tocată, 1 linguriţă boia de ardei iute, sare, piper, 1 ceaşcă de ulei, smîntînă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spală carnea, se taie felii şi se prăjeşte în ulei încins. Cînd este uşor rumenită, se scoate pe o farfurie şi se păstrează caldă.
Separat, se toacă cepele şi se pun să se călească în uleiul în care s-a prăjit carnea cu o ceaşcă de apă. Se lucrează cu vasul acoperit. Cînd ceapa devine sticloasă, se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate felii subţiri, cîteva fire de usturoi tocate mărunt şi cîteva boabe de piper. Se fierb la foc mic 15 min., după care se adaugă carnea şi o ceasca de supă de carne sau de apă caldă.
Mîncarea se sărează după gust şi se fierbe pe foc mic pînă cînd ciupercile se pot consuma.
Atunci se colorează cu o linguriţă de boia de ardei şi se adaugă un pahar de smîntînă, se ia vasul de pe foc şi se lasă 10 min.
Se presară deasupra verdeaţă tocată.
Se serveşte caldă, cu mămăliguţă.
14.395 vizualizări
1.215 tipăriri
21 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.