Ciorbă de carne de porc (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de carne de porc (I)

Ciorbă de carne de porc (I)

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe, 1 cescuta orez, 1/2 l zeama de varza, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite si se spumuieste si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita. Se mai lasa sa dea un clocot-doua, apoi se acopera.
6.695 vizualizări
872 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
6. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.