Ciorbă de carne de porc (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de carne de porc (II)

Ciorbă de carne de porc (II)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina de patrunjel, o cescuta orez, 1,5 l apa, 2 oua, 1/2 lamiie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se asaza intr-o oala cu apa la foc. Cind clocoteste, se inlatura spuma si se adauga zarzavatul curatat, spalat si trecut prin razatoare. Se lasa sa fiarba, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga orezul curatat si spalat. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute impreuna si se potriveste de sare si acreala. Se bate cu ou si se presara cu marar si patrunjel tocate marunt.
4.779 vizualizări
876 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.