Cotlet de porc cu sos picant - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cotlet de porc cu sos picant

Cotlet de porc cu sos picant

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 cotlete de porc, 1 lingurita coriandru, 1/2 lingurita chimen, 1 lingurita ulei de masline, 3 ardei iuti taiati si curatati de seminte, 1,5 kg rosii, 2 catei de usturoi. 2 linguri zahar tos, 1 lingura otet de vin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Zdrobiti condimentele si amestecati-le cu uleiul. Frecati cotletele cu pasta si apoi lasati carnea la marinat timp de 30 de minute.
Intre timp, curatati rosiile de coaja si de seminte si pasati-le impreuna cu ardeiul iute si usturoiul. Puneti pasta rezultata pe foc si adaugati 2 linguri de apa. Acoperiti vasul si fierbeti sosul la foc mic timp de 10 minute, pana se ingroasa, amestecand din cand in cand.
Frigeti cotletele pe gratarul incins, timp de 5 minute pe fiecare parte. Presarati-le cu un praf de sare si serviti-le cu sos picant, rosii coapte pe gratar si varza calita.
8.577 vizualizări
987 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
24. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.