Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crușon din pepene galben
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pepene galben, 150-200 g zahar, 2-3 l vin, sifon sau 200 ml rom.

Mod de preparare: Pepenele cantalup sau turchestan (foarte aromat) se taie in cuburi, presarindu-le cu 150-200 g zahar. Dupa 30 minute, peste bucatile de pepene se toarna 1/4 l vin. Dupa 1/4 de ora, se adauga 200 ml rom si 1-2 l vin. Se amesteca bine si se toarna in pahare (cu sau fara fructe), lasind loc pentru sifon sau vin spumos. Crusonul se serveste foarte rece. In acelasi fel se prepara crusonul din piersici sau caise.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.