http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Fripturi"

Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă)

Ingrediente: Carne de porc, viţel, pui, curcan, iepure domestic, pulpă de miel, pătrunjel, ceapă, usturoi, măsline, sare, piper măcinat.

Mod de preparare: Carnea, curăţată de pieliţe, se taie în felii de 1 cm grosime, bătîndu-se cu bătătorul fără să se rupă, apoi se adaugă o compoziţie picantă: slănină proaspătă sau afumată, tăiată mărunt cu marar, pătrunjel, muştar, ceapă, usturoi, măsline, castravete, gogoşar proaspăt sau din conservă, toate tăiate mărunt şi combinate după gust. Apoi, şniţelul se îndoaie în jumătate, se trece prin făină, apoi prin ou (bătut cu furculiţa, în care s-a pus puţină sare şi piper măcinat) şi prin pesmet sau iar prin făină, prăjindu-l ca şi şniţelul parizian şi servindu-l la fel.