Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șnițel umplut cu mușchi de porc sau de vițel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă)

Ingrediente: Carne de porc, vițel, pui, curcan, iepure domestic, pulpă de miel, pătrunjel, ceapă, usturoi, măsline, sare, piper măcinat.

Mod de preparare: Carnea, curățată de pielițe, se taie în felii de 1 cm grosime, bătîndu-se cu bătătorul fără să se rupă, apoi se adaugă o compoziție picantă: slănină proaspătă sau afumată, tăiată mărunt cu marar, pătrunjel, muștar, ceapă, usturoi, măsline, castravete, gogoșar proaspăt sau din conservă, toate tăiate mărunt și combinate după gust. Apoi, șnițelul se îndoaie în jumătate, se trece prin făină, apoi prin ou (bătut cu furculița, în care s-a pus puțină sare și piper măcinat) și prin pesmet sau iar prin făină, prăjindu-l ca și șnițelul parizian și servindu-l la fel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.