Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de ciuperci
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 litru apa, 1/2 l bors, 300 g ciuperci, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov mic, 1 buc. radacina patrunjel, 2 linguri orez, 4 linguri smintina, marar, patrunjel, leustean, sare.

Mod de preparare: Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pina este gata orezul. Se adauga verdeata tocata si borsul clocotit si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Se serveste dres cu smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.