Aspic de curcan cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Aspic de curcan cu ciuperci

Aspic de curcan cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg carne de curcan cu oase, 3,5 litri de apă, 20 g gelatină, 2 cepe, 1 morcov, 1/4 ţelină, 1 frunză de dafin, 5 boabe de piper, sare, piper, 75 g unt, 500 g ciuperci, salată verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea de curcan se pune la fiert în trei litri de apă. Se adună spuma, se adaugă morcovul şi ţelina tăiate in cubuleţe, frunza de dafin, boabele de piper şi sarea după gust.
Se lasă la clocotit pînă cînd car­nea este aproape fiartă şi se adau­gă cepele tocate mărunt. Se mai toarnă jumătate de litru de apă şi se fierbe în continuare pînă cînd carnea se desprinde de pe oase.
Se pune puţin lichid la rece, se adaugă gelatina în el şi se lasă să se umfle. Se curăţă carnea, se taie în fîşii subţiri, apoi se pune într-un vas.
În lichidul din oală, se dizolvă gelatina, se strecoară şi se lasă să se răcească complet.
Se tapetează o tavă de cozonac cu folie alimentară, se toarnă puţin lichid şi se introduce în frigider ca să se închege.
Se aşează fîşiile de carne, se toarnă restul de lichid şi se dă la rece.
Se serveşte cu ciuperci călite in unt, cu sare şi piper sau salată verde.
4.868 vizualizări
578 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
12. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
30. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.