Escalop de porc cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Escalop de porc cu ciuperci

Escalop de porc cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru 10 porţii: 1,2 kg carne de porc pentru fripturi, 400 g ciuperci, 200 g şuncă, 100 g unt, 500 g sos tomat, 100 g făină, 100 ml vin roşu, 100 ml ulei, sare, piper, după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spală, se porţionează cîte două bucăţi la porţie, se bate cu ciocanul de şniţele, se sărează, se trece prin făină şi se înăbuşă în ulei cu puţină apă. Uleiul rămas se strecoară şi se adaugă la sosul tomat, odată cu vinul, se introduc şi bucăţile de carne (escalopurile) şi se lasă la fiert cca 20 minute. Ciupercile se taie lamele şi se prăjesc uşor în unt odată cu şunca tăiată felioare în lungime. Se adaugă în vasul cu friptură, se amestecă, şi se mai fierb cca 30 minute. Cînd sînt gata se aşează în farfurie escalopul cu sosul respectiv deasupra şi cu garnitura de cartofi prăjiti sau natur.
10.606 vizualizări
678 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.