Borş de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de viţel

Borş de viţel

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 750 g carne de viţel, 2 l apă, 1 l borş, 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1 ţelină, 1 lingură orez, 1 linguriţă leuştean tocat, 1 ou, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţi, se pune la fiert cu apa şi se spumează. Se adaugă sarea, morcovul, ţelina, ceapa şi pătrunjelul tăiat în patru. Se lasă să fiarbă încet, acoperit, pînă cînd este gata carnea. Borşul se adaugă spre sfîrşitul fierberii. Se scot bucăţile de carne peste care se strecoară zeama. Se adaugă leuşteanul tocat şi, înainte de a se servi, se drege în castron cu un ou bătut.
2.211 vizualizări
719 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.