Ruladă de buturel de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ruladă de buturel de porc

Ruladă de buturel de porc

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-2 buturele de porc marisoare (peste un kg. fiecare), un pachet de boia de ardei(iute sau dulce), sare, piper, usturoi, cimbru, dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala bine suprafata exterioara, eventual se rade cu cutitul sau se pirleste la aragaz unde este cazul fiecare buturel, se dezoseaza incercind sa se scoata carnea de pe os dintr-o singura bucata. Se sareza si se pipereaza toata suprafata interioara. Se adauga un strat subtire de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet pe toata suprafata interioara a buturelului. Se sareaza si se piperata carnea adaugata. Se ruleaza (putin in diagonala, in asa fel incit grosimea sa fie uniforma), si se leaga cu sfoara. Buturelele se aseaza intr-o cratita, se completeaza cu apa sa le cuprinda. In apa se pun condimente dupa gust ( foi de dafin, cimbru, usturoi) si 1/2 lingurita de sare. Se fierbe inabusit circa o ora. Se incearca buturelul cu o furculita sa intre cu usurinta in carne, se scot buturelele se lasa la scurs pina se racesc, se dau la fum 30 minute. Daca nu se afuma, se pudreaza bine buturelul cu boia de ardei iute sau dulce.
Se tine la rece. Cind se consuma, se taie felii.
2.453 vizualizări
691 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă de caş cu creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
26. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ruladă cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.