Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ruladă de buturel de porc

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-2 buturele de porc marisoare (peste un kg. fiecare), un pachet de boia de ardei(iute sau dulce), sare, piper, usturoi, cimbru, dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel.

Mod de preparare: Se spala bine suprafata exterioara, eventual se rade cu cutitul sau se pirleste la aragaz unde este cazul fiecare buturel, se dezoseaza incercind sa se scoata carnea de pe os dintr-o singura bucata. Se sareza si se pipereaza toata suprafata interioara. Se adauga un strat subtire de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet pe toata suprafata interioara a buturelului. Se sareaza si se piperata carnea adaugata. Se ruleaza (putin in diagonala, in asa fel incit grosimea sa fie uniforma), si se leaga cu sfoara. Buturelele se aseaza intr-o cratita, se completeaza cu apa sa le cuprinda. In apa se pun condimente dupa gust ( foi de dafin, cimbru, usturoi) si 1/2 lingurita de sare. Se fierbe inabusit circa o ora. Se incearca buturelul cu o furculita sa intre cu usurinta in carne, se scot buturelele se lasa la scurs pina se racesc, se dau la fum 30 minute. Daca nu se afuma, se pudreaza bine buturelul cu boia de ardei iute sau dulce.
Se tine la rece. Cind se consuma, se taie felii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.