Ruladă cu caşcaval şi şuncă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Ruladă cu caşcaval şi şuncă

Ruladă cu caşcaval şi şuncă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 600 g făină, 200 g unt, 250 ml smîntînă, 4 ouă, 500 g caşcaval, 500 g şuncă de pui sau porc, 5 cartofi, o linguriţă de oţet, o jumătate de pliculeţ cu praf de copt, sare, piper, salată verde, unt pentru tavă, legume de sezon.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Într-un castron se amestecă făina cu o linguriţă de sare, praful de copt şi puţin piper.
Se adaugă un ou, smîntîna, oţetul şi untul aflat la tempera­tura camerei. Se amestecă totul, iar aluatul rezultat se înfăşoară cu folie de plastic şi se introduce la rece pentru 30 min. - 1 oră.
Cartofii se curăţă de coajă, se fierb şi se taie în cubuleţe. După ce s-au răcit se amestecă bine cu şunca tăiată în cubuleţe, două ouă, sare şi piper.
Se presară masa cu făină, se împarte aluatul în două bucăţi şi se întind două foi subţiri.
Pe o foaie se presară caşca­valul ras, sare şi piper. Se pune a doua foaie, se unge cu amestecul de cartofi şi şuncă, se rulează şi se aşează în tava unsă cu unt.
Se unge cu ou bătut, se introduce în cuptor şi se coace timp de 30-45 de minute la foc mediu spre iute.
Se serveşte fierbinte sau rece, cu salată verde sau salată din legume de sezon.
7.730 vizualizări
570 tipăriri
8 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
30. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.