Rasol din cap de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Rasol din cap de viţel

Rasol din cap de viţel

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 cap de vitel, zarzavat de supa, usturoi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea in apa rece pina ce se scoate tot singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fara creier, in apa rece mai multa, astfel incit sa fie bine acoperit, deoarece partile ce ramin afara din apa se inegresc. Dupa un clocot, se adauga sarea si zarzavatul, ca la supa, si se lasa sa fiarba in clocote mici 2-3 ore. Carnea bine fiarta se desprinde de pe oase, se asaza pe o farfurie si se serveste calda in zeama ei cu mujdei de usturoi.
1.418 vizualizări
366 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
30. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.